Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Η μοναξιά της δύσης» ενώ, παράλληλα, κάνει γυρίσματα για μια νέα σειρά στην ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, δηλώνοντας πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο

να συνεργαστεί με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Το ήθελα πολύ να παίξω με τον μπαμπά μου. Δεν το προσπάθησα, αλλά είναι αυτό που λέω ότι κάποια στιγμή η ζωή στα φέρνει αυτά που θέλεις. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε τηλεοπτικά», εξομολογήθηκε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Και συνέχισε, λέγοντας πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του και πως η ενασχόλησή του με τον θέατρο την ώθησε κι εκείνη σε αυτό το μονομάτι: «Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου. Αγάπη μεγάλη, αυστηρός κριτής, αλλά μ’ αρέσει. Οριακά δεν θέλω να μου λες τα καλά, θέλω να μου πεις τα κακά και αν συμφωνήσω το ψάχνω να δω τι μπορώ να κάνω. Ο έρωτας με τον μπαμπά μου με οδήγησε σε αυτή την δουλειά. Πήγαινα στις παραστάσεις και τις έβλεπα από τα παρασκήνια. Έπαιξε ρόλο και η μαμά που ήταν στον χορό».

Για την πιθανότητα να συνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την ξαφνική δημοσιότητα που έλαβε, είπε: «Με τον σύζυγό μου, είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε τηλεοπτικά αλλά όχι να με σκηνοθετήσει. Γενικά, μου αρέσει να βάζω όρια. Η δημοσιότητα ήρθε απότομα αλλά είχα σκεφτεί ότι θα πρέπει να είμαι ψύχραιμη γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν με έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο»

 Survivor All Star: Αλλάζουν οι ώρες προβολής του reality

 Μαντώ: «Τα διαζύγιά μου δεν τα θεωρώ προσωπικές αποτυχίες»

Keywords
Τυχαία Θέματα