Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Οι κοινές δηλώσεις στην κάμερα πριν ταξιδέψουν για Ρώμη -«Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση»

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησαν η κάμερα του «Πρω1νού» και ο Γρηγόρης Μπάκας την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη. Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν αποχωρήσει για τη Ρώμη προκειμένου να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο, έκανε κοινές δηλώσεις στον δημοσιογράφο για τη σχέση του.

«Η Ρώμη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις. Δεν έχω πολύ χρόνο με τη δουλειά μου, όπως και ο φίλος μου, επίσης δεν έχει πολύ χρόνο. Θέλουμε όταν βρίσκουμε, έστω και ένα Σαββατοκύριακο, να κάνουμε κάτι γιατί είναι ωραίο και για τη σχέση αυτό το πράγμα, ώστε να μην βαλτώνεις, να έχεις κάτι να περιμένεις»,

ανέφερε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Δανάη Παππά απάντησε αναφορικά με τις ερωτήσεις που δέχεται περί σχέδια γάμου: «Όλα μέσα στη ζωή είναι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι να ζεις την κάθε στιγμή ακριβώς όπως είναι και να μην κρατάς το συναίσθημά σου προς τα πίσω. Αν νιώθεις κάτι για τον άλλον, να του το δείχνεις».

Διαβάστε ακόμα:

Βαλέρια Κουρούπη: Μιλά πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο -«Είναι πολύ μικρότερος μου -Το θέμα μου ήταν να το μάθει αρχικά ο γιος μου»

Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει αν είναι αυστηρή ως κουνιάδα -Η σχέση με την Άννα Πρέλεβιτς που θα παντρευτεί τον αδερφό της, Νικήτα!

Νίκος Ψαρράς: Ο επεισοδιακός τρόπος με τον οποίο γνώρισε την Meryl Streep -Σε ποιον πασίγνωστο ηθοποιό τον γνώρισε

Keywords
Τυχαία Θέματα