Δανάη Παππά: «Μου κάνουν προτάσεις γάμου στα social media» – Η αντίδραση του συντρόφου της

Η Δανάη Παππά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η γνωστή ηθοποιός, που απολαμβάνουμε μέσα από τον «Σασμό» αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται στα social media από τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η Δανάη Παππά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και σε καθημερινή βάση τροφοδοτεί το προφίλ της με φωτογραφίες και βίντεο ενώ απαντάει δημόσια και στα ερωτήματα που της θέτουν όσοι

την ακολουθούν. Όταν, λοιπόν, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τα πιο περίεργα μηνύματα που έχει δεχτεί, η ίδια αποκάλυψε πως της έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση γάμου.

«Έχει σημασία να προσέχουμε τον εαυτό μας κι όσο μπορούμε να βοηθάμε. Τα κορίτσια που μου στέλνουν στα μηνύματα στα social media, θέλουν πάντα συμβουλές για κάτι. Τα πιο περίεργα μηνύματα που έχω λάβει είναι από ανθρώπους που μου κάνουν προτάσεις γάμου… Κάτι τέτοια κουλά που λες “συγγνώμη με ξέρεις;”… Μου φαίνονται αστεία αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά.

Σχετικά με την αντίδραση του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη, όταν διαβάζει τα εν λόγω μηνύματα, η Δανάη Παππά δήλωσε: «Ο σύντροφός μου γελάει με αυτά τα μηνύματα, γελάω κι εγώ μαζί του. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις σοβαρά αυτά τα μηνύματα».

Διαβάστε ακόμα:

 Λένα Δροσάκη: Απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί

 Αντιγόνη Ανδρεάκη: Επέστρεψε στην τηλεόραση μετά την αποκάλυψη για τη μάχη με τον καρκίνο

 Δήμητρα Ματσούκα: Δάκρυσε στον αέρα του «Πρωινού μας» – «Δεν μου έκαναν τίποτα πίσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα