Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”!

Οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” είναι καταιγιστικές και καθημερινά γίνονται διάφορες ανατροπές στην πλοκή της σειράς.

Το πρωί της Τετάρτης (14/10) προβλήθηκε στο “Πρω1νό” αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”. 

Συγκεκριμένα, προβλήθηκαν πλάνα από τη συνάντηση του Δούκα με τον γιο του, Κωνσταντή και τα όσα είπαν μεταξύ τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο:

Ο Νικηφόρος παλεύει να αντιμετωπίσει την απεργία

των εργατών. Σε αυτή του την προσπάθεια τον βοηθούν η Ασημίνα και η Ανέτ. Ο Λάμπρος αρνείται να δεχτεί τον Νικηφόρο στον Συνεταιρισμό, σεβόμενος την απόφαση των υπόλοιπων μελών. Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας ζήτησε να την δει και, παρά τον φόβο της, είναι αποφασισμένη να πάει για να του εξηγήσει. Ο Νέστορας παλεύει με τις τύψεις του και η Βιολέτα απελπίζεται με την κατάσταση του Μιλτιάδη που χειροτερεύει. Μαζί με τον Λάμπρο, θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη. Η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για την πρόταση συνεργασίας του Τάκη για να γίνει τραγουδίστρια παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία. Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το παιχνίδι του μαζί της αλλά η Ελένη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται.

Διαβάστε ακόμη:

“Ζω ακόμα με τα χρήματα από το ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’! Έπαιρνα 1,000 ευρώ το επεισόδιο” 

Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show! 

Η εξομολόγηση του Γιώργου Γεροντιδάκη: “Το έφερα βαρέως που έφυγε από το χέρι μου ο Κλεομένης” 

Keywords
Τυχαία Θέματα