Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από τη δεύτερη εβδομάδα του Πρω1νού στον αέρα, 14-18/9!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας τη δεύτερη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 14/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε ξανά για ένα από τα πιο αγαπημένα σας print ever, το animal, που εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση και αυτή τη σεζόν. Αν δεν έχετε ακόμα ένα ρούχο ή αξεσουάρ -δεν θέλουμε να το πιστέψουμε αυτό- στη συλλογή σας, τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσετε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό,

την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας μόδας BSB, ένα animal print φόρεμα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με αλυσίδες στο λαιμό και τα πόδια- από μία στο κάθε – από το brand, XDX και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, Christian Louboutin από προσωπική συλλογή. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Τρίτη 15/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ακόμα μια φορά για το μικρό μαύρο φόρεμα -Little Black Dress- σε περίπτωση που δεν το έχετε εμπεδώσει ακόμα. Λοιπόν πρόκειται για το κορυφαίο γυναικείο κομμάτι στην ιστορία της μόδας και το πιο διαχρονικό από όλα, αφού είναι πάντα in fashion, ανεξάρτητα από τα trends που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστεί με όλα σας σχεδόν τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Ναι, κι όμως. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη  μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο φόρεμα από την εταιρεία μόδας, Access Fashion. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της  Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίηςμας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι πέδιλα, Jeffrey Campbell. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάς της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκηςτης έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Τετάρτη 16/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο αγαπημένα, άνετα και βολικά σας ρούχα, το τζιν σορτσάκι, που όλες σας το έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Οι περισσότερες όμως από εσάς το έχετε συνδυάσει με το Καλοκαίρι και τις βόλτες σας σε ένα αγαπημένο ελληνικό νησί. Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά, αφού μπορείτε να το φορέσετε και τώρα που η θερμοκρασία είναι υψηλή, από το πρωί έως το βράδυ και να είστε super stylish. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο της εταιρείας μόδας BSB που αποτελείται από ένα τζιν πουκάμισο και ένα τζιν σορτσάκι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου Polaroid, κοσμήματα από προσωπική συλλογή και λευκά δερμάτινα αρβυλάκια, επίσης BSB. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κατακόκκινα χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Πέμπτη 17/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την pencil skirt, την φούστα που… κολλάει στο σώμα και πήρε το όνομά της από το μολύβι. Πρόκειται για ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας και θηλυκά θα συμπληρώσουμε εμείς αφού αναδεικνύει με τον ωραιότερο και πιο σικ τρόπο τις καμπύλες. Σε αυτήν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής με ένα σύνολο της εταιρείας μόδας niriides accessories που αποτελείται από μια off the shoulder μπλούζα και μια pencil φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα κόσμημα στο λαιμό με καρδιά -δώρο από τον σύντροφο της Φαίης μας, Νίκο Ηλιόπουλο – και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μεταλλικά πέδιλα, Maria Kotsonas Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο στην κορυφή.

Παρασκευή 18/9

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το καρό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά prints της μόδας, γι’ αυτό και θα πρέπει να το έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις εμφανίσεις σας, καθημερινές και επίσημες και συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας, ανάλογα κάθε φορά το στυλ που θέλετε να έχετε. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion, που αποτελείται από ένα γκρι κοστούμι, σακάκι, γιλέκο και παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι αθλητικά λευκά μπασκετικό παπούτσια Nike, από το Hall Of Brands. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα