Δείτε πως χαρίζουν οι Γαλλίδες τέλεια λάμψη στα μαλλιά τους!

Τα λαμπερά μαλλιά είναι το βασικό ζητούμενο και αυτός είναι ο λόγος που ακολουθείτε πιστά τις συμβουλές του κομμωτή σας.

Κι εμείς όμως με τη σειρά μας, σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά των it girls αλλά και των celebrities. Τα προϊόντα περιποίησης και styling αλλά και τις DIY μάσκες με φυσικά υλικά. 

Εκείνο που ζηλεύουμε όμως περισσότερο είναι τα τέλεια, μαλλιά των Γαλλίδων. Κι εμείς γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουν για να τα έχουν και θα το μοιραστούμε μαζί σας σήμερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline de Maigret (@carolinedemaigret)

Όλα ξεκινούν από το τριχωτό της κεφαλής. Αν το φροντίζετε σωστά τότε τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν υγιή όψη και την λάμψη που επιθυμείτε.

Στη Γαλλία μάλιστα τα μεγαλύτερα hair brands όπως για παράδειγμα το Rene Furtener κάνουν διάγνωση ώστε να προτείνουν την κατάλληλη, για κάθε περίπτωση, φόρμουλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne (@jeannedamas)

Οι Γαλλίδες επιλέγουν με προσοχή το σαμπουάν ενώ παράλληλα προτείνουν να ξεκινάτε την περιποίηση με ένα ενυδατικό λάδι που θα χαρίσει πλούσια ενυδάτωση στις άκρες και ταυτόχρονα θα θρέψει και θα προστατεύσει την τρίχα σας. Συνεχίζετε με το σαμπουάν, το κοντίσιονερ και τη μάσκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Rowe -Bel (@fingermonkey)

Αν και λιγάκι υπερβολικό, το λούσιμο πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα αφού το απαλό μασάζ με τα σωστά πάντα προϊόντα κάνει πολύ καλό στην τρίχα και είναι ο μοναδικός τρόπος τα μαλλιά μας να αποκτήσουν λάμψη η οποία στην ουσία έχει να κάνει με την υγεία και μόνο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

DIY: Σήμερα θα αποκτήσετε την ωραιότερη fishtail braid -Είναι κατάλληλη για αρχάριες!

Η Alexa Chung σας αποκαλύπτει το μυστικό της για ξεκούραστη όψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα