Δείτε πως θα στολίσετε τον κότσο σας με το αγαπημένο σας μαντήλι (video)

Όσο μείνατε σπίτι κάνατε practise και καταφέρατε να δημιουργήσετε ακόμη και τα πιο δύσκολα χτενίσματα. Όσον αφορά στις πλεξούδες, έχετε γίνει experts. Ο κομμωτής σας μένει άφωνος κάθε φορά που σας βλέπει. Και έτσι πρέπει να συνεχίσετε γιατί το weekend δεν θ’ αργήσει να έρθει και πάλι ενώ οι διακοπές πλησιάζουν.

Κι επειδή η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα θα είναι υψηλή τα μαλλιά σας

πρέπει να είναι πιασμένα σε ένα ωραιότατο χτένισμα, εμείς είμαστε για ακόμα μια φορά εδώ. Τέρμα πια με τα messy bun και τις αλογοουρές.

Υιοθετήσατε και τα δύο καθ’ όλη της διάρκεια της καραντίνας και του εγκλεισμού. Τώρα ο βαθμός δυσκολίας είναι πιο υψηλός κι εμείς σας έχουμε ένα hairstyle που θα σας χαρίσει μια ρομαντική πινελιά αλλά και δροσερή μαζί.

Πρόκειται για ένα crown braid στολισμένο με το αγαπημένο σας μαντήλι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το video που ακολουθεί και να αντιγράψετε τις κινήσεις της αγαπημένης μας hairstylist, Melissa Cook.

Σας έχουμε μιλήσει γι’ αυτήν. Της έχουμε αδυναμία. Έχει έναν από τους ωραιότερους λογαριασμούς στο Instagram και είναι εκείνη που μας σώζει κάθε φορά που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τα μαλλιά μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog) στις 7 Απρ, 2019 στις 8:33 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Έχετε bob; Το τελευταία hairstyle της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ότι ό,τι ωραιότερο για εσάς!

H Kylie Jenner δημιούργησε τις πιο πρωτότυπες μάσκες προστασίας και πρέπει να τις δείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα