Δες τον Άγγελο Λάτσιο με μαύρο κοστούμι την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής! (φωτό)

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένα όμορφο αγόρι. Η μαμά του, Ελένη Μενεγάκη, είναι πολύ περήφανη για εκείνον και δημοσιεύει που και που φωτογραφίες μαζί του.

Χτες πόσταρε μια φωτογραφία τους και του ευχήθηκε για την ονομαστική του γιορτή.

«Εσεις εχετε καποιον που γιορταζει σημερα ? Χρονια πολλα σε ολους , χρονια πολλα

στον Αγγελο μου #eleni». 

Ο Άγγελος σχολίασε τη φωτογραφία της μητέρας του κάνοντας καρδούλες.

Ο θείος του Άγγελου και αδερφός της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε ένα story στον λογαριασμό του και εκεί είδαμε τον Άγγελο Λάτσιο με κοστούμι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει πολλές φορές στην εκπομπή της για τον Άγγελο Λάτσιο. Αυτός ήταν ο μόνος από τα παιδιά της που περπάτησε πολύ γρήγορα:

«Το κάθε παιδί περπάτησε σε άλλη φάση. Το πιο γρήγορο που στάθηκε στα πόδια του και έκανε τα πρώτα δύο βήματα ήταν ο Άγγελος»

Τον περασμένο Μάρτιο που είχε γενέθλια η Μαρίνα η ίδια είχε σχολιάσει επίσης για τον γιο της: «#eleni 29/3/2015 Μαρινουλα μου ηρθες βραδυ και πλημμυρισες τις καρδιες μας με χαρα και ατελειωτη αγαπη Ο αδερφος σου ηταν εκει για να ειναι ο πρωτος που θα σε παρει αγκαλια Χρονια πολλα μωρο μου ?????????».

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της για την ημέρα που γέννησε και αναφέρθηκε και στον γιο της, Άγγελο που τη συγκίνησε με τη συμπεριφορά του. Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είπε πως ο γιος της ήθελε να είναι στη γέννα και εκείνη του είπε πως αυτό είναι κάτι που δεν επιτρέπεται. Μάλιστα η παρουσιάστρια είχε πει στον γιο της να μην φορέσει φόρμες όταν πάει στο μαιευτήριο και εκείνος φόρεσε τα καλά του!

Πώς αντέδρασε η Ελένη όταν είδε τον γιο της;

«Όταν παιδιά ήταν να γεννήσω μου λέει ο γιος μου, που ήταν δώδεκα χρονών… «Μαμά δεν νομίζω να γεννήσεις και να μην είμαι εγώ εκεί μαμά μου;» και του έλεγα τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να είναι εκεί που γεννάνε οι μαμάδες, δεν κάνει… Αλλά εσύ που είσαι μεγάλο παιδάκι, σου υπόσχομαι να έρθεις αλλά όχι με τις φόρμες σου και ντύθηκε γαμπρός όταν ήρθε. Και δεν ήξερα μόλις τον είδα, γιατί έκλαιγα περισσότερο… για την κόρη μου που γέννησα ή για τον γιο μου που τον είδα και μου φάνηκε άντρας»!

Διαβάστε ακόμα: Ναταλία Γερμανού: «Έχω φερθεί πολύ άσχημα σε ανθρώπους, κάτι για το οποίο μετανιώνω οικτρά»

Sharon Stone: Έκανε ξανά το θρυλικό σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο» και έστειλε το μήνυμα της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία του γιου της και το τρυφερό μήνυμα για τη γιορτή του!

Keywords
Τυχαία Θέματα