Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τα «κλικς» στο καμαρίνι της Άννας Βίσση

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο να εμφανίζεται στο Έναστρον μαζί με τις Μέλισσες, όμως το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω και να επισκεφτεί ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Ο λόγος για την Άννα Βίσση.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο «Hotel Ερμού» μαζί με την παρέα της, από την οποία δεν γινόταν να λείπει ο Βασίλης Μπισμπίκης. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και χαίρονται κάθε στιγμή του έρωτά τους, αδιαφορώντας για το τι λέγεται και γράφεται.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση,

η οποία, μάλιστα, την προσκάλεσε στη σκηνή, ώστε να ερμηνεύσουν μαζί μερικά τραγούδια, χαρίζοντας το απόλυτο θέαμα στο κοινό.

Μετά το τέλος της live εμφάνισης της τραγουδίστριας το γνωστό ζευγάρι την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της, όπως αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες πόζαραν χαμογελαστές και πολύ ευδιάθετες στον φακό, ενώ στη συνέχεια προστέθηκε στην παρέα τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Είναι super star! Η μία και μοναδική! Περάσαμε μια τέλεια βραδιά! Love you so», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή στη ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Βόσσου: «Αντρίκο μου, ένα είναι σίγουρο, όλα θα πάνε καλά»

 Αντώνης Ρέμος: Τo viral βίντεο που τρολάρει τον Βασίλη Μπισμπίκη για το ζεϊμπέκικο

 Νίκος Κοκλώνης: «Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα