Δέσποινα Βανδή: Με την 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη στο καμαρίνι της

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία από τον περασμένο Σεπτέμβρη έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει υποκριτική. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έρχεται με κάθε ευκαιρία στη χώρα μας και απολαμβάνει τη συντροφιά των αγαπημένων προσώπων της ανάμεσα στους οποίους είναι και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Το βράδυ της Κυριακής 25/12, η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η μητέρα της και διασκέδασε τόσο με τις δικές της

επιτυχίες όσο και με αυτές του συγκροτήματος «Μέλισσες». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 18χρονη απολαμβάνει τη μαμά της επί σκηνής στο συγκεκριμένο σχήμα, μιας και κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

Η Δέσποινα Βανδή, λοιπόν, θέλοντας να στείλει τις ευχές της στους διαδικτυακούς φίλους της ανήμερα των Χριστουγέννων, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της. Μαμά και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές στον φακό και είναι κούκλες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

«Χρόνια ευτυχισμένα και πολλά! Merry Christmas everybody», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε ακόμα:

 Ησαΐας Ματιάμπα: «Έκλαψαν» Σεργουλόπουλος – Μελιτά με όσα είπε για τη γυμνή εμφάνιση στο θέατρο

 Αλεξία Τράικο: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο GNTM

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πέρασε τα Χριστούγεννα σε μοναστήρι

Keywords
Τυχαία Θέματα