Δέσποινα Βανδή-Πρω1νό: Η απάντηση στον Νίκο Μαστοράκη και στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν για το “Chart Show”

Την Δέσποινα Βανδή “τσάκωσε” η κάμερα του Πρω1νού και ο Ισίδωρος Φίκαρης στα παρασκήνια του δεύτερου επεισοδίου του Chart Show.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μαστοράκης, ενώ απάντησε και στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν επειδή δεν είδαν τα τραγούδια τους να παίζουν στην εκπομπή του Alpha.

«Ήταν σκληρή η ανάρτησή του; Αλήθεια; Τα αρνητικά σχόλια τα έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν γίνεται να πρωταγωνιστείς σε ο,τιδήποτε, είτε στο θέατρο,

είτε στο τραγούδι και να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά, δε μπορείς να αρέσεις σε όλους. Είναι φοβερά ανυπόφορο αν κινείσαι με αυτόν τον γνώμονα», απάντησε η Δέσποινα Βανδή για τον Νίκο Μαστοράκη.

Για του τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν καθώς τα τραγούδια τους δεν έπαιξαν στην πρώην εκπομπή του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή απάντησε ότι «ακούμε πολύ όμορφα τραγούδια, δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ. Δεν υπάρχουν βραβεία. Τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα που το έχει ξανακάνει για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια. Και στη διαφάνεια. Πάνω απ΄ όλα για τα τραγούδια θέλουμε να μιλήσουμε, δε διακυβεύεται η καριέρα κανενός. Ούτε αφαιρείται, ούτε προστίθεται».

Διαβάστε ακόμα:

Σάσμος: Ο Κώστας Νικούλι αποκάλυψε ότι θα ξαναδούμε τον “Πετρή” στη σειρά του Alpha

Όλγα Τουρνάκη: Θλίψη στην κηδεία της ηθοποιού -Φωτογραφίες

Κάτια Δανδουλάκη-Λένα Δροσάκη-Εβελίνα Παπούλια: Όσα θα καταθέσουν στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα