Δέσποινα Βανδή: Στο Λονδίνο με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη – Φωτογραφία

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη, τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει μιούζικαλ. Η 18χρονη αποφάσισε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της και να ασχοληθεί με την υποκριτική και το τραγούδι, μιας και έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας της.

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη εκτός από μαμά και κόρη είναι και καλές φίλες, που μοιράζονται τα μυστικά και τις ανησυχίες τους. Οι δυο τους απολαμβάνουν να περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί, πηγαίνοντας από το γυμναστήριο

μέχρι για ψώνια.

Και μπορεί η κακοκαιρία Μπάρμπαρα να έχει «χτυπήσει» τη χώρα μας, όμως αυτό δεν πτόησε την τραγουδίστρια από το πάει στο αεροδρόμιο και τα ταξιδέψει στο Λονδίνο προκειμένου να συναντήσει την κόρη της. Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει, μάλιστα, γενέθλια σε λίγες ημέρες και έτσι η μητέρα της θέλησε να τα γιορτάσουν όλοι μαζί, όπως άλλωστε έκαναν πάντοτε μέχρι σήμερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Πριν από λίγες ώρες, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, από τη μεσημεριανή έξοδό τους για φαγητό. Μαμά και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές στον φακό και είναι ενθουσιασμένες που είναι ξανά μαζί.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Απόδραση στα χιόνια με τις δίδυμες – Φωτογραφίες

 Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη

 Γνωστός DJ επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του – Σοκάρουν οι πρώτες δηλώσεις της

Keywords
Τυχαία Θέματα