Διαζύγιο «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι μετά από 18 χρόνια γάμου

Συγκλονισμένο το Hollywood μετά την είδηση χωρισμού πασίγνωστου ζευγαριού μετά από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Ο λόγος για τον Kevin Costner και την Christine Baumgartner, οι οποίοι φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αφήνοντας άφωνους τους πάντες καθώς όλοι πίστευαν ότι έρωτάς τους ήταν πολύ δυνατός και μοναδικός.

Kevin Costner’s Wife Files For Divorce https://t.co/SeNWdIHCwk

TMZ (@TMZ) May 2, 2023

Σύμφωνα με το TMZ, η 49χρονη σχεδιάστρια που υπέβαλε την αίτηση, επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές» και ζήτησε από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους: Cayden (15 ετών), Hayes (14 ετών) και Grace (12 ετών).

Την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού επιβεβαίωσε μάλιστα εκπρόσωπος του Kevin Costner, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη λύπη συνέβησαν περιστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχό του που είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης γάμου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του, της Christine και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Kevin Costner και η Christine Baumgartner άρχισαν να βγαίνουν το 1999 όμως το 2003 είχαν κάνει ένα σύντομο break στη σχέση τους. Αργότερα τα ξαναβρήκαν και παντρεύτηκαν στο Aspen. Το 2007 απέκτησαν τον μεγαλύτερο γιο τους, Cayden, το 2009 τον Hayes και το 2010 την κόρη τους, Grace.

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Μοιραράκη: Τα πρώτα γενέθλια μετά τον θάνατο του συζύγου της -Πώς τα πέρασε;

Χάρης Ασημακόπουλος: «Είχα την ατυχία να πάρω δάνειο σε ελβετικό φράγκο»

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τη συμβουλή που της έχει δώσει ο ψυχολόγος της για την προσωπική της ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα