Δίκη Λιγνάδη-Πρω1νό: Ο συνήγορος του Αλί απαντά στον Αλέξη Κούγια για την πληρωμή των εισιτηρίων

Στο Πρω1νό μίλησε σήμερα το πρωί (25/2) ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλί, Ιωάννης Βλάχος, λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης.

Ο ίδιος απάντησε στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος προσφέρθηκε να πληρώσει τα εισιτήρια του θύματος για να έρθει από το εξωτερικό και να καταθέσει στο δικαστήριο για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ο εντολέας μου που είναι θύμα βιασμού και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, διότι από τη δική του μήνυση ξεκίνησε να ξετυλίγεται η δικαστική περιπέτεια με τη σύλληψη

και την προφυλάκιση του κυρίου Λιγνάδη, διαθέτει εκτός από απέραντη αξιοπιστία, αντίστοιχα απέραντη αξιοπρέπεια. Δεν έχει ανάγκη να ευτελίζει ο συνήγορος υπεράσπισης την προσωπικότητα με τον τρόπο που πολλές φορές αποπειράθηκε στο παρελθόν η πλευρά του κατηγορουμένου να κάνει.Ο άνθρωπος είναι εδώ και περιμένει να καταθέσει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίπλα μου.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το νόημα των λεγομένων του, ειδικά όταν διαθέτει δημόσιο βήμα. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω εγώ άλλους ανθρώπους. Αν πρόκειται για μία από τις προσπάθειες να ευτελιστεί η διαδικασία, να διασκεδαστεί η εντύπωση των σκιώτατων εγκλημάτων για τα οποία κατηγορείται ο εντολέας του συναδέλφου μου, τότε δεν είναι σωστός ο τρόπος που προσεγγίζει την τόσο σοβαρή δίκη», είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Ιωάννης Βλάχος.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Ζουγανέλης: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η επιθυμία του για το… όνομα που θα πάρει το εγγόνι του

Σάσα Σταμάτη: «Αυτή τη στιγμή δεν μου λείπει η τηλεόραση»

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε τον λόγο απουσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από το MasterChef

Keywords
Τυχαία Θέματα