Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: Η απάντηση στο δημοσίευμα που «πέθανε» τον ηθοποιό

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην οικογένεια και τους συγγενείς του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν ένα ψευδές δημοσίευμα έγραψε ότι ο ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή, σημειώνοντας, μάλιστα, το πού και το πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Εκτός από την ταραχή στην οικογένειά του, αυτό το δημοσίευμα προκάλεσε σύγχυση και σε πολίτες, οι οποίοι έστειλαν μηνύματα στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στην πολυσυζητημένη δίκη του. Η συνήγορός του, Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για

το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

«Υπήρχε η είδηση στον ηλεκτρονικό τύπο ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν νεκρός και ένα κουίζ για το πού και το πότε θα γίνει η κηδεία του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε άπειρα emails από ανθρώπους που μας ρωτούσαν πότε πέθανε και πότε θα γίνει η κηδεία. Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι κάτι ανατριχιαστικό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επί έναν χρόνο έχει χάσει την ελευθερία του, είναι κρατούμενος, είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Θέλω να πω ότι είναι ζωντανός, είναι κρατούμενος και δίνη τη μάχη του στην ελληνική δικαιοσύνη, είναι αθώος και δεν είναι νεκρός όσο κι αν το θέλουν κάποιοι.

Το έμαθαν όλοι αυτό. Υπάρχουν και συγγενείς που μένουν στο εξωτερικό. Υπήρξε ένταση και ψυχική φόρτιση από την οικογένειά του. Ακόμα και στη φυλακή επικράτησε μία αναστάτωση», είπε η Κική Πακιρτζίδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Ψινάκης: Η αποκάλυψη για το X-Factor -«Αυτός θα κρίνει αν πρέπει να μείνω ή να πάρω τον π@@λο»

 Καλλιόπη Μπεζαντέ: «Δεν θα έπαιρνα κανέναν από τους συμπαίκτες μου στην καντίνα μου»

 Θανάσης Πατριαρχέας – Σασμός: Επιβεβαιώνει τον θάνατο του Άγγελου – Η σοκαριστική φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα