Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον χωρισμό Παναγιώταρου-Σχίζα: «Γνωρίζω αρκετά πράγματα»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα.

Πριν από λίγες μέρες, η επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι έχει μια μικρή επικοινωνία με τον νικητή του «Survivor 2022», παρά το γεγονός ότι δεν είναι πια σε σχέση μαζί του

Στον χωρισμό του ζευγαριού αναφέρθηκε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend». Η ίδια ανέφερε πως γνωρίζει κάποια πράγματα

για το τέλος της σχέσης τους, ωστόσο δεν τα εκμυστηρευόταν ποτέ.

«Όσον αφορά την Αλεξάνδρα και τον Στάθη, επειδή γνωρίζω αρκετά πράγματα και κάνουμε παρέα, δουλεύουμε και μαζί με την Αλεξάνδρα, θα σου πω αυτό. Όπως δεν θα ήθελα εγώ στην θέση της να μου κάνουν το ίδιο, δεν θα το έκανα κι εγώ ποτέ.

Ειδικά όταν ένας άνθρωπος με εμπιστεύεται και μου εκμυστηρεύεται πράγματα, δεν θα τα έλεγα ποτέ. Ένας χωρισμός για κανέναν άνθρωπο δεν είναι εύκολος, ούτε αρεστός, ούτε ευχάριστος. Για να συμβαίνει όμως υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Λόγοι οι οποίοι είναι αποκλειστικά ανάμεσα στα άτομα στα οποία συμβαίνει», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να βρίσκεται του χρόνου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο «Πρω1νο» του ANT1, είπε: «Η Αλεξάνδρα είναι μούσα μου. Είναι πανέξυπνο κορίτσι, γάτα και θα της ταίριαζε απόλυτα να είναι στην εκπομπή».

Διαβάστε επίσης:

Φαίη: «Κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα περάσω στην βραδινή ζώνη»

Σοφία Βογιατζάκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένας γλύκας, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη»

Μαρία Κορινθίου: Η οργισμένη απάντηση στο «Breakfast@Star» -«Το ξεκαθάρισα αυτό στην Ελένη Χατζίδου»

Keywords
Τυχαία Θέματα