Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απίστευτη έκπληξη του συντρόφου της με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μόλις αντίκρισε την τεράστια έκπληξη που της ετοίμασε ο αρραβωνιαστικός της. Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ο σύντροφος του μοντέλου γέμισε την κρεβατοκάμαρά τους με δεκάδες μπαλόνια, λουλούδια, ενώ ταυτόχρονα της αγόρασε ένα δώρο από διάσημο brand.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της με την έκπληξη που της επιφύλασσε ο αγαπημένος της και μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media.

«Άντρα

μου, ζωή μου, θέλω να σου πω ότι με κάνεις κάθε μέρα να νιώθω η πιο ξεχωριστή γυναίκα σε όλο το γαλαξία! Τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τόσα μοναδικά συναισθήματα. Ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας μια τόσο ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή μας γι’αυτό ζήτησα από τον καλό μου φίλο @giannis_tzitzas_photography να μου κάνει στα γρήγορα edit ένα βίντεο 40 λεπτών.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια @poimenidis_flowers που υλοποίησαν για ακόμη μια φορά την υπέροχη ιδέα του άντρα μου και με άφησαν σοκαρισμένη από το μαγικό αυτό αποτέλεσμα (και όχι δεν είναι χορηγούμενο, απλά τέτοιοι καλοί και ταλαντούχοι άνθρωποι πρέπει να φαίνονται)!

Χαρούμενη μέρα της Γυναίκας! Εύχομαι σε όλες τις όμορφες υπάρξεις εκεί έξω να έχουν αγάπη, δύναμη και να μην ξεχνάτε πόσο ξεχωριστές και μοναδικές είστε!», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1)

Διαβάστε ακόμα:

 Επικό! Η βρετανίδα ΥΠΕΞ μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με… τον Νίκο Βέρτη

 MasterChef: Η Ελπίδα χρησιμοποιεί την κάρτα ασυλίας -Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

 Σία Κοσιώνη: Η συγκλονιστική ανάρτησή της για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Keywords
Τυχαία Θέματα