Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πέρασα δύσκολες στιγμές, όταν είχα χωρίσει»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων της showbiz που κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τη δημοσιότητα. Το γνωστό μοντέλο έχει αναφέρει επανειλημμένως σε συνεντεύξεις της πως ο σύντροφός της προέρχεται από άλλον χώρο και έτσι δεν θέλει να προβάλλονται φωτογραφίες του ούτε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Πριν από μερικούς μήνες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ανακοινώσει πως χώρισε από τον σύντροφό της λίγο πριν επισφραγίσουν την αγάπη τους με έναν γάμο, ωστόσο λίγο

καιρό μετά ήρθε η επανασύνδεση και πλέον πορεύονται μαζί και ευτυχισμένοι.

Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, η ίδια έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day» και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντομο χωρισμό της, αναφέροντας πως είχε περάσει πολύ δύσκολα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύντομο χωρισμό της και την επανασύνδεση

«Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως ακριβώς το θέλαμε με τον άντρα μου. Τώρα είμαι έτοιμη για δράση. Θέλω να γυρίσω στην καθημερινότητά μου και τη δουλειά. Όταν είχε συμβεί ο χωρισμός μας, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Αλήθεια πολύ δύσκολες. Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά.

Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε. Άλλο τι βλέπατε εσείς και άλλο το τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να λέω και να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα αλλά με κρατάει η κακία και ο φθόνος του κόσμου.

Του είπα δεν με ενδιαφέρει, ας χτυπιέσαι όσο θέλεις εγώ θα ανεβάσω φωτογραφία μας στα social media. Ο σύντροφός μου δεν θέλει να ανεβάζω φωτογραφίες του», ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η πρόταση από τον ANT1

Αιμίλιος Χειλάκης: «Όλοι αυτοί έχουν μπει στην προσωπική μου μαύρη λίστα»

Φαίη: «Είχα κάνει πρόταση στην Άννα Ζηρδέλη να είναι στην ομάδα μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα