Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σοκ! Η διευθύντρια έστειλε δικηγόρο μετά την αποκάλυψη για το bullying που δέχεται ο αδερφό της

Λίγη ώρα μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε στον αέρα του «Love it» η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά που βιώνει ο ετεροθαλής αδερφός της από συμμαθητές του στο σχολείο του στην Κρήτη, προέβη σε ένα ξέσπασμα στο Instagram.

Ειδικότερα, το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως τη στιγμή που μοιράστηκε στην εκπομπή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αδερφός της, ένας γονιός επισκέφτηκε τη μητέρα της στη δουλειά προκειμένου

να την επιπλήξει ενώ αργότερα η διευθύντρια του σχολείου ανακοίνωσε πως θα μιλήσει με δικηγόρο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου, που μου έλεγε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της.

Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο. Τόσο καιρό δεν κάνατε κάποια κίνηση για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, αλλά όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή μιλάτε για δικηγόρους, εγώ εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ο Δημήτρης Μακαλιάς «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – Τι συνέβη;

 Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπα όχι»

 Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου: Οι φωτογραφίες της μητέρας της ενάμιση μήνα μετά τον θάνατό της

Keywords
Τυχαία Θέματα