Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το δημόσιο μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι! Η ίδια θέλησε να το ανακοινώσει επίσημα σήμερα με ένα συγκινητικό μακροσκελές κείμενο, στο οποίο αναφερόταν στην μητέρα της που έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή…

«Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς

ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω», έγραψε μεταξύ άλλων στην σχετική της ανάρτηση.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της Influencer!

Αμέσως μετά την ανακοίνωσή της, τόσο οι διαδικτυακοί της φίλοι όσο και οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι άρχισαν να την κατακλύζουν με ευχές!

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε αγαπώ άπειρα».

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη: Αυτή θα είναι η νονά του μωρού που περιμένει!

Μάρα Ζαχαρέα: Βρέθηκε στην αποφοίτηση του γιου της στο Λονδίνο -Φωτογραφίες

Ιωάννα Τούνη: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της -«Έχουν συμβεί πολλά και πολύ μεγάλα πράγματα στην ζωή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα