Δήμητρα Λιάνη: Στο τρισάγιο του Ανδρέα Παπανδρέου, 27 χρόνια μετά τον θάνατό του

Σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου και έτσι σήμερα η Δήμητρα Λιάνη βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το τρισάγιο στη μνήμη του. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια και, μάλιστα, είχαν απασχολήσει πολύ τα Μέσα με τη σχέση τους.

Στις 23 Ιουνίου

του 1996 ο Ανδρέας Παπανδρέου αφήνει την τελευταία πνοή του στο σπίτι του στην Εκάλη σε ηλικία 77 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του και φυσικά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, τα οποία του στέρησαν τη ζωή.

Μπορεί να έχουν περάσει 27 χρόνια από εκείνη την ημέρα, όμως η Δήμητρα Λιάνη δεν ξεχνάει ποτέ τον άνθρωπο που υπήρξε σύζυγός της και συμπορεύτηκαν. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το τρισάγιο που έγινε για τη μνήμη του.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθετος Ηλιάκης, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες. «Μνημόσυνο Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών για την συμπλήρωση 27 χρόνων από το πέρασμά του στην Αιωνιότητα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε προηγούμενη ανάρτηση, ο ίδιος είχε γράψει για τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Σαν σήμερα, στις 23 Ιουνίου 1996 ο Ανδρέας Παπανδρέου περνάει στην Ιστορία. Είκοσι επτά χρόνια μετά το θλιβερό ξημέρωμα εκείνης της Κυριακής του Ιουνίου η μνήμη του χαρισματικού Ηγέτη παραμένει ζωντανή σε φίλους και πολιτικούς αντιπάλους, ενώ η διορατική και εμβληματική του φράση, ” Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες “, πάντα επίκαιρη και διαχρονική.

Σήμερα στις 11 το πρωί θα προσευχηθούμε για την ανάπαυση της ψυχής του και θα τελέσουμε τρισάγιο επί του τάφου του στο Α΄ Κοιμητήριο των Αθηνών» .

Διαβάστε ακόμα:

Εύη Δρούτσα: «Ο Πασχάλης Τερζής με φώναξε στο μαγαζί και μου έδωσε έναν φάκελο με λεφτά»

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star»

Σαρμπέλ: Αυτό το τραγούδι του έχει αφιερώσει στη σύζυγό του -«Στην αρχή γελούσαμε με τους στίχους»

Keywords
Τυχαία Θέματα