Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η δημόσια αναφορά στην Ιωάννα Τούνη μετά τις φήμες χωρισμού

Ένα μεγάλο ερωτηματικό έχει μπει δίπλα από τη σχέση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα πολλά είναι τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο ένας έκανε τον άλλον unfollow στο Instagram ενώ αφαιρέθηκαν και τα tags από τις κοινές φωτογραφίες τους, με αποτέλεσμα

κάποιοι να κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση τους ή ακόμα και χωρισμό.

Και ενώ οι δυο τους ήταν άφαντοι από τo Instagram καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο το βράδυ, στο οποίο ζήτησε απ’ όσους ενδιαφέρονται για την προσωπική ζωή της να μην «εισβάλλουν» από την κλειδαρότρυπα, καθώς πρόκειται για ένα ζήτημα που δεν τους αφορά.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220713233955_alexandrou.mp4

Το πρωί της Τετάρτης 13/7 έκανε τον γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το ζευγάρι να έχει συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη μία ημέρα μετά τον φημολογούμενο χωρισμό του. Και μπορεί η Ιωάννα Τούνη να μην ανέβασε κανένα στόρι μέχρι στιγμής, ωστόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρεται στην Ιωάννα Τούνη, αποκαλώντας την «αγαπημένη».

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συναντήθηκε με τον διακοσμητή που έφτιαξε το σπίτι και της Ιωάννας Τούνη και το δικό του και ήπιαν μαζί ένα κοκτέιλ. Στο βίντεο, το μοντέλο λέει: «Μπορεί ο Στέφανος να έφτιαξε και το δικό μου σπίτι και της αγαπημένης, όμως πίνει ένα κοκτέιλ δια χειρός Αλεξάνδρου».

Διαβάστε ακόμα:

 Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της έκανε τα πρώτα βήματά της – Η τρυφερή φωτογραφία στη θάλασσα

 Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδό τους!

 Άδωνις Γεωργιάδης: «Αυτό που συνέβη με τη λάσπη και τον οχετό εναντίον της οικογένειάς μου, ξεπέρασε κάθε όριο»

Keywords
Τυχαία Θέματα