Δημήτρης Αλεξάνδρου: Κατέληξε στο τμήμα με τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε το όνομα του γιου του

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τις δηλώσεις του κατά της Σίσσυς Χρηστίδου, της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου.

Το πρωί της Παρασκευής, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη μέσα από το «Happy Day», λέγοντας πως μέσα στο καλοκαίρι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έφτασε στο αστυνομικό

τμήμα με δημοσιογράφο, ο οποίος αποκάλυψε πρώτος το όνομα του γιου του.

Ο δημοσιογράφος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μετά απ’ όσα του είπε ένιωσε την ανάγκη να κατευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα για να καταγραφεί το συμβάν, καθώς το μοντέλο ήταν επιθετικό και απειλητικό προς εκείνον.

Το άγνωστο περιστατικό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και δημοσιογράφο που κατέληξαν στο τμήμα

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα έπρεπε να αναφερθεί καθόλου στο συγκεκριμένο συμβάν, διότι έχει παρελθόν και πολύ έντονο παρασκήνιο. Όταν ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τότε το όνομα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον πήρε τηλέφωνο εκνευρισμένος, ήταν έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός, με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι και πολύ σοβαρά, αν κάποιος τα λάβει υπόψιν του.

Ο δημοσιογράφος θέλησε, αφού ένιωσε ότι απειλείται, να πάει στην αστυνομία για να καταγραφεί το συμβάν. Αυτό έγινε το καλοκαίρι. Εκεί μπήκαν και κάποιοι άνθρωποι στη μέση για να εκτονώσουν την κατάσταση. Κλήθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να δώσει κατάθεση, ο οποίος και παραδέχτηκε το συμβάν. Οι απειλές ήταν σημαντικές. Ο δημοσιογράφος φοβήθηκε», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πρώτος από εμάς: Ο Νικόλας και η Έλενα έρχονται πολύ κοντά

Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό, ήμουν χάλια

Μπέλλα Κυδωνάκη: Συγκινεί για την απώλεια του γιου της -«Είναι πολίτης του ουρανού, ο πόνος δεν φεύγει ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα