Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το τρυφερό βίντεο αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς εδώ και μερικές μέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους.

Η γνωστή Influencer έφερε στον κόσμο την περασμένη Δευτέρα (9/1) ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και όπως είναι λογικό, τόσο εκείνη όσο και ο εκλεκτός της καρδιάς είναι τρισευτυχισμένοι.

Χθες (16/1), η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλέξανδρου ήρθαν στην Αθήνα

μαζί με τον νεογέννητο γιο τους, όπου βρίσκεται το δεύτερο σπίτι τους, με την αποκάλυψη για τον ερχομό τους στην πρωτεύουσα να γίνεται από τον παρουσιαστή, ο οποίος έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει ξετρελαθεί με τον γιο του και αυτό αποδεικνύεται και από ένα βίντεο που μοιράστηκε πριν από λίγη ώρα με τους διαδικτυακούς φίλους.

Στο εν λόγο βίντεο, βλέπουμε τον χαζομπαμπά να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού κρατώντας στην αγκαλιά του το μωράκι του, ενώ εκεί βρίσκονται και τα σκυλάκια του.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230117153652_1040A3C347669E439412FF6AFBB54DAE_video_dashinit.mp4

«Αχ παιδιά…», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο παρουσιαστής,  ο οποίος απολαμβάνει στο έπακρο τον νέο του ρόλο ως πατέρας.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Αθερίδης για το δεύτερο εγγόνι: «Η Φωτεινή έχει καλή εγκυμοσύνη, δουλεύει στο θέατρο»

Μηλιόγλου για Μενεγάκη-Ουγγαρέζο: «Κάποια πράγματα βγαίνουν προς τα έξω, όσο κι αν πας να τα καλύψεις»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφαγε ληγμένο γιαούρτι και αποκάλυψε τι αντιμετώπισε

Keywords
Τυχαία Θέματα