Δημήτρης Μηλιόγλου για Γιολάντα Διαμαντή: «Δεν μπορούσαμε να το βρούμε το γλυκό»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» έκανε ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μηλιόγλου, ο οποίος απάντησε -μεταξύ άλλων- για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Παράλληλα σχολίασε και τη συνεργασία του με την Γιολάντα Διαμαντή στο ραδιόφωνο.

«Φυσικά και υπάρχει χρονιά που θέλω να ξεχάσω και το έχω κάνει ήδη. Δεν υπάρχουν συνεργασίες που είναι πάντα άψογες, κάθε συνεργασία έχει τα πάνω και τα κάτω της. Εγώ θέλω να ξεχνάω τα κάτω.

Έχω

υπάρξει σε πολύ δύσκολες συνεργασίες και ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά. Μου έχει τύχει να κάνω ντουέτο στο ραδιόφωνο και να λέω: τώρα τι να της πω; Και στην πορεία να αγαπηθούμε πάρα πολύ», εξομολογείται ο δημοσιογράφος αμέσως μετά, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει το πρόσωπο με το οποίο δυσκολεύτηκε να τα βρει επαγγελματικά.

«Δεν έχω πρόβλημα να το πω, γιατί σήμερα οι σχέσεις μας είναι πραγματικά άψογες. Όταν έκανα ραδιόφωνο με τη Γιολάντα Διαμαντή, δεν μπορούσαμε να το βρούμε το γλυκό. Δεν είχε να κάνει τόσο με τη συνεργασία, όσο με το μεταξύ μας», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Και συνέχισε: «Έχω περάσει και δύσκολα στη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου τα «σκάσουν» άσχημα οι συνεργασίες μου και να πάθω ακόμα και κρίσεις πανικού, να χάσω τον εαυτό μου, να μη θέλω να πάω στη δουλειά και να βγει ο κακός μου εαυτός».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μενούνος: Ξετρελαμένη με την δύο μηνών κόρη της! Η νέα τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελισάβετ Μουτάφη: «Όσοι παίξαμε σε αυτή τη σειρά είπαμε με ένα στόμα: “ποτέ ξανά τέτοιες θηριωδίες!”»

Παναγιώτα Βλαντή: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων όταν μου μίλησαν για…»

Keywords
Τυχαία Θέματα