Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντά πρώτη φορά για το unfollow στον Γιώργο Λιάγκα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγής έχει σχολιαστεί λόγω της διαδικτυακής δράσης του και συγκεκριμένα των… unfollow που μοιράζει στο Instagram.

Μετά τα unfollow στην Κατερίνα Καινούργιου και στην Ελένη Χατζίδου, τα οποία έχουν γίνει στο μακρινό

παρελθόν και για τα οποία υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που έγιναν, όπως έχει αναφέρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε δηλώσεις του, σειρά είχε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πρόσφατα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στο «The 2night show» και ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, με τις δηλώσεις του να σχολιάζονται την επόμενη ημέρα από τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του στο «Πρωινό».

Μετά από όσα ειπώθηκαν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε unfollow τον Γιώργο Λιάγκα ή μάλλον μπλοκ, όπως ο ίδιος έσπευσε να διορθώσει έναν διαδικτυακό φίλο του στο Twitter.

Μπλοκ εννοείς https://t.co/pG5o3nQBUx

— Dimitris Ougarezos (@D_ougarezos) June 22, 2023

«Γατάκια Λιάγκα και ΚατΚεν… μόνο εμένα δεν έκανε unfollow ο Ουγγαρέζος», ήταν η ανάρτηση στο Twitter, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να την αναδημοσιεύει, γράφοντας: «Μπλοκ εννοείς».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεσαίος γιος του αποφοίτησε από το Λύκειο – Φωτογραφίες

 Μέλισσες: Απαντούν για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

 Survivor All Star: «Βόμβα» Λιανού – «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα