Δημήτρης Παπανώτας για Mente Fuerte: «Τι είναι τώρα αυτό το καινούργιο φρούτο;»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Mente Fuerte στο podcast της Μαρίας Σολωμού σχολίασαν σήμερα το πρωί στο «Happy Day».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τράπερ αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την ηθοποιό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα ένα story προχθές και είπα για τον Δημήτρη Παπανώτα, αυτόν τον “man” εκεί, τον κύριο, ο Θεός να τον κάνει κύριο. Με λίγα λόγια σε είπε γριά, ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω εγώ επίσημα; Καταρχήν είσαι κορίτσαρος! Αν είχαμε

σχέση ή όχι είναι δικό μας πρόβλημα. Δεύτερον θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορήσω παντού κοριτσάρα μου! Σίγουρα δεν θα με ένοιαζε τι θα πει ο κύριος Παπανώτας».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Δημήτρης Παπανώτας σχoλίασε: «Επί τη ευκαιρία, είπα εγώ τίποτα για την ηλικία της Μαρίας; Τι είναι αυτό τώρα το καινούργιο φρούτο; Μάλλον ο Mente Fuerte ήθελε να μάθουμε ποιος είναι».

«Στο κοινό που απευθύνεται τον ξέρουν» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει: «Ποιο είναι το κοινό; 12;».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η αποκάλυψη για την συνεργασία του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου -«Έχει πολλές ανασφάλειες το κοριτσάκι»

Γιώργος Παπαδάκης: «Μέσα στην επόμενη χρονιά θα δώσω τη σκυτάλη του “Καλημέρα Ελλάδα”»

Σασμός: Τα φώτα του χειρουργείου ανάβουν, οι ζωές του Αστέρη και της Αργυρώς θα αλλάξουν για πάντα

Keywords
Τυχαία Θέματα