Δημήτρης Παπανώτας για Νίκο Μουτσινά: «Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά στους καραφλούς»

Την έντονη ενόχλησή του έδειξε σήμερα το πρωί στο Happy Day (21/6) ο Δημήτρης Παπανώτας, σχετικά με κάποια σχόλια που έγιναν στην εκπομπή της Δευτέρας (20/6) για την Λούτσα και στη συνέχεια σχολιάστηκαν από τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι».

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε το σχετικό απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του Alpha με τον δικό του μοναδικό τρόπo, γεγονός που ενόχλησε τον Δημήτρη Παπανώτα.

Δείτε τον σχολιασμό

του Νίκου Μουτσινά για το θέμα με την Λούτσα στο 17ο λεπτό:

Βλέποντας και ακούγοντας το σχετικό απόσπασμα, ο Δημήτρης Παπανώτας δεν έκρυψε την ενόχλησή του, αναφέροντας σήμερα στον αέρα του Happy Day: «Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς. Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς; Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για την Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε. Σε λίγο θα μου λέτε την Θεσσαλονίκη Σαλανίκ».

Λ

«Δεν λέτε που σας λέω κάποια πράγματα να μαθαίνετε; Θα ξυπνήσετε μια ωραία πρωία, θα ακούσετε ότι η Αττική είναι ελληνική και θα αναρωτιέστε τι παίχτηκε. Το Λούτσα είναι ξενόγλωσσο, το Αρτέμιδα είναι ελληνικό. Αφορά μια περιοχή που έχει δύο αρχαιολογικούς χώρους, δύο υδροβιότοπους και ηρεμήστε. Θα το πω σε όσους δεν ξέρουν να μιλήσουν ελληνικά… Κανένας δεν σκέφτεται τίποτα. Όπως με την Μακεδονία θυμηθήκαμε 50 χρόνια μετά να ξυπνήσουμε», συνέχισε.

Διαβάστε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω διάρκεια, αλλά δεν έχω μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση»

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα