Δωροθέα Μερκούρη: «Καμαρώνω την Γαία την ώρα που τη βλέπω στο κρεβατάκι της και κοιμάται»

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει διανύσει πολλά επιτυχημένα χιλιόμετρα στις πασαρέλες, με την πορεία της στο modeling να είναι τεράστια. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός έγινε μαμά στα 25 της χρόνια και σήμερα είναι περήφανη για τα παιδιά της.

Η ίδια μίλησε για την καριέρα της στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο κομμάτι της μητρότητας.

«Όλα στο modeling ήταν τέλεια, ήμουν πολύ τυχερή. Στην εποχή μας οι αμοιβές ήταν πολύ ψηλές, μπορούσες να ζήσεις άνετα. Από τους Έλληνες σχεδιαστές λατρεύω τον Βασίλη Ζούλια. Είμαστε

σαν αδέρφια», είπε αρχικά.

Για την σχέση της με τα παιδιά της και την καριέρα της ανέφερε στη συνέχεια: «Έχω κάνει αρκετά πράγματα που νιώθω περήφανη στο εξωτερικό. Είναι δύσκολο να κάνεις διεθνή καριέρα, αν δεν έχεις την προφορά να παίξεις σε ταινίες.

Ήμουν 25 ετών, όταν έγινα μαμά. Δεν είχα μάθει τον τρόπο να διαχειρίζομαι και τα παιδιά μου και την καριέρα μου. Δεν έγινα μαμά στη σημερινή εποχή, που υπάρχει όλη αυτή η πληροφορία και βοήθεια μέσω διαδικτύου. Δεν υπήρχε η συγκέντρωση που χρειαζόμουν».

View this post on Instagram

A post shared by Dorotea Mercuri (@doroteamercuri)


Τέλος, εξομολογήθηκε για την κόρη της, Γαία ότι «μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έχει πολλά ταλέντα, είναι πανέξυπνη. Την καμαρώνω την ώρα που τη βλέπω στο κρεβατάκι της και κοιμάται και ξυπνάει».

Διαβάστε ακόμα:

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Καθαρά Δευτέρα στην Πάτμο με τον γιο τους -Οι τρυφερές φωτογραφίες

Γωγώ Φαρμάκη: Συγκλονίζει για την περιπέτεια υγείας της -«Μπήκα για επέμβαση και ακολουθώ μια φαρμακευτική αγωγή»

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό που αποκάλεσε τους κριτές του DWTS «άσχετους»

Keywords
Τυχαία Θέματα