Δούκισσα Νομικού: Συγκινημένη στον γάμο του αδερφού της – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το πάρτι

Την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους έζησαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός το Σάββατο 27/5 και η Δούκισσα Νομικού δεν θα γινόταν να μην τους ευχηθεί δημόσια. Το όμορφο ζευγάρι, που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα στην καραντίνα, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, έχοντας στο πλευρό τους όλα

τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Άννα Πρέλεβιτς έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό και άκρως ρομαντικό νυφικό της και δικαίως μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Μπάνε Πρέλεβιτς, και στα σκαλιά την περίμενε ο Νικήτας Νομικός και φυσικά όλοι οι καλεσμένοι. Πέρα από τη συγκίνηση του νιόπαντρου – πλέον – ζευγαριού, εξίσου συγκινημένη ήταν και η Δούκισσα Νομικού.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή για τη ζωή του. Η Δούκισσα Νομικού βρισκόταν συνεχώς στο πλάι του, ενώ μαζί με την Τέα Πρέλεβιτς άλλαξαν και τα στέφανα στον γάμο. Η παρουσιάστρια έφτασε στην εκκλησία μαζί με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία, και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του γάμου, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο και το ξέφρενο πάρτι που ακολούθησε. Η ίδια ποζάρει μαζί με το νιόπαντρο ζευγάρι, τις οικογένειές τους, τα παιδιά της, ενώ μας δείχνει και την αέρινη τιρκουάζ δημιουργία δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, που επέλεξε να φορέσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

«27/5/23. Στο γάμο του αγαπημένου μου αδερφού Νικήτα και της υπέροχης Άννας. Σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό και πίσω. Η συγκίνηση και η ευτυχία δεν κρύβονται. Να ζήσετε, ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, ενωμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε ακόμα:

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Συγκινήθηκε μιλώντας για την κόρη της -«Αν δεν είχε έρθει στη ζωή μας θα προσπαθούσαμε να υιοθετήσουμε»

Σταύρος Σβήγκος: «Πως είναι δυνατόν να έχει μπαμπά και μπαμπά, με ρώτησε ο γιος μου»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα στην τελευταία του εμφάνιση στην πίστα (Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα