Δύο νέες εσάνς για εσάς και τον αγαπημένο σας που έρχονται κατευθείαν από τα 90’s

Από εδώ και στο εξής εσείς και ο αγαπημένος σας θα φοράτε δύο συλλεκτικά αρώματα που θα μετατρέψουν στην ψυχή του party!

Το 212 VIP Rosé Extra Eau de Parfum (γιa εσάς) και το 212 VIP Black Extra Eau de Parfum (για εκείνον) είναι δύο νέα

limited edition αρώματα της συλλογής 212 VIP. Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των αρωμάτων είναι η σύγχρονη εκδοχή του voguing.

Με τα νέα αρώματα θα γίνετε η ψυχή κάθε πάρτι και θα ξυπνήσετε την πιο δημιουργική πλευρά σας. Το μότο των αρωμάτων “Γιατί να είσαι basic, ενώ μπορείς να είσαι EXTRA!”

Για την ιστορία και για να μαθαίνετε οι νεότερες το voguing έκανε την εμφάνισή του τη δεκαετία του ’70 στη Νέα Υόρκη και έγινε τάση στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με το βιντεοκλίπ του Vogue της Madonna. Μέχρι και σήμερα παρουσιάζεται σε σύγχρονα πάρτι, κλαμπ και διαγωνισμούς. Τα αρώματα 212 VIP EXTRA αποτίουν φόρο τιμής στην ενέργεια, τη δύναμη και τη σύνδεση που δημιουργείται μέσα από αυτόν τον εντυπωσιακό χορό, που είναι γνωστός για τις κομψές αλλά και τις έντονες κινήσεις του.

Το 212 VIP Rosé Extra Eau de Parfum εκπέμπει μια εορταστική γοητεία αφού πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο άρωμα που σας φτιάχνει τη διάθεση και αναβαθμίζει το look σας. Στην κορυφή παρουσιάζεται ένας ευχάριστος συνδυασμός με νότες από λικέρ κεράσι, λίτσι και μανταρίνι Ιταλίας. Στην καρδιά εμφανίζεται ο ισχυρός χαρακτήρας του πικραμύγδαλου και ένα μπουκέτο με λουλούδια παιώνιας και ίριδας. Η “extra” πινελιά βρίσκεται στη βάση του αρώματος με ένα μεθυστικό μείγμα από queenwood, βανίλια Μαδαγασκάρης και Tonka Beans που χαρίζουν αισθησιασμό.

Το τολμηρό, δυναμικό και κομψό 212 VIP Black Extra Eau de Parfum έχει δημιουργηθεί για να χαρίσει extra λάμψη. Με την πρώτη επαφή γίνονται αισθητές οι απολαυστικές νότες της κορυφής, από ρούμι, Cola και γκρέιπφρουτ. Οι νότες καρδιάς από λεβάντα, μαύρο δέρμα και moss προσδίδουν στο άρωμα κομψότητα και φρεσκάδα. Το μυστικό βρίσκεται στις νότες βάσης, όπου το κακάο αναμειγνύεται με το musk.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι ώρα να καθαρίσετε τα εργαλεία της ομορφιάς σας!

H Bella Hadid άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή

Keywords
Τυχαία Θέματα