Δύσκολες ώρες: Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική η Selena Gomez

Το καλοκαίρι του 2016, η Selena Gomez βίωσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς κατέρρευσε ψυχολογικά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ειδικό κέντρο.

Μετά την περιπέτεια που πέρασε, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στα AMAs του 16 και έστειε το δικό της μήνυμα για όσα πέρασε. “Πάνω σε αυτή τη

σκηνή το 2014 ήταν πραγματικά η πρώτη φορά που ήμουν αυθεντική, 100 τοις εκατό ειλικρινής με όλους εσάς. Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι όλοι ξέρετε για τη ζωή μου είτε μου αρέσει είτε όχι. Έπρεπε να σταματήσω επειδή είχα τα πάντα και μέσα μου είχα «σπάσει».. Δεν θέλω να βλέπω τα σώματα σας στο Instagram. Θέλω να δω τι υπάρχει εδώ [δείχνοντας το σημείο της καρδιάς]. Δεν προσπαθώ να πάρω την επιβεβαίωση, ούτε το χρειάζομαι πια. Το μόνο που μπορώ να πω από τα βάθη της καρδιάς μου είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να είναι σε θέση να μοιραστώ ό, τι αγαπώ κάθε μέρα με τους ανθρώπους που αγαπώ. Οφείλω να πω ευχαριστώ τόσο πολύ στους θαυμαστές μου, γιατί εσείς είστε έτσι πιστοί και δεν ξέρω τι έκανα για να το αξίζω. Εάν έχετε «σπάσει» δεν χρειάζεται να μείνετε «σπασμένοι». Αν αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρετε και να γνωρίζετε για μένα. Νοιάζομαι για τους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ.”, εξομολογήθηκε ιδιαίτερα φορτισμένη.

Η Selena Gomez δεν έχει καταφέρει ακόμη να σταθεί στα πόδια της, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσω του TMZ, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική εξαιτίας σοβαρού νευρικού κλονισμού που υπέστη. Η pop star τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν ήταν καλά στην υγεία της και κρίθικε απαραίτητη η νοσηλεία της για να λάβει τη σωστή θεραπεία και φροντίδα.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, όλα ξεκίνησαν στα τέλη του προηγούμενου μήνα, λόγω του ότι ήταν αρκετά μελαγχολική και είχε ανησυχητικά χαμηλό αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων. Η τραγουδίστρια πάσχει από λύκο και μάλιστα, προχώρησε σε μεταμόσχευση νεφρού -το 2017-, κάτι που αν δεν γινόταν, ενδεχομένως να της στοίχιζε τη ζωή της.

Όπως αναφέρεται στο TMZ, η οικογένεια της τη μετέφερε στο νοσοκομείο του «Cedars-Sinai» και πηγή αποκάλυψε: “Η Selena προσπαθεί πολύ σκληρά πρόσφατα να παραμείνει εστιασμένη και να μην αφήσει την ψυχική υγεία της να την επηρεάσει. Έχει γράψει νέα μουσική και μετακόμισε στο Orange County για να ξεφύγει από τη ρουτίνα και για να αλλάξει αέρα. Τελικά, με όλα τα προβλήματα υγείας που εμφανίστηκαν, η Selena άρχισε να αισθάνεται υπερβολικά συγκλονισμένη”.

Διαβάστε ακόμη:

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το Survivor: “Τους έκαναν πρόταση για 10 χιλιάδες τη βδομάδα”

Keywords
Τυχαία Θέματα