Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα πρώην Ελληνίδα εστεμμένη

Σε τροχαίο δυστύχημα φαίνεται πως έχασε τη ζωή της σε ηλικία 35 ετών πρώην Ελληνίδα εστεμμένη, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους οικείους της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γεωργιάδη, η οποία το 2010 είχε στεφθεί Μις Πελοποννησιακός Τουρισμός στα καλλιστεία. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από την εφημερίδα Espresso. Στο εν λόγω δημοσίευμα

αναφέρεται ότι η Κατερίνα Γεωργιάδη βρισκόταν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρτίης με το όχημά της στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, κοντά στη Χαλυβουργική όταν συνέβη το δυστύχημα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και λίγα λεπτά αργότερα έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που απεγκλώβισαν την 35χρονη από τη θέση του οδηγού χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Αμέσως τη μετέφεραν στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ποιά ήταν η Κατερίνα Γεωργιάδη

Η Κατερίνα Γεωργιάδη ήταν κόρη του Κώστα Γεωργιάδη, ενός από τους πιο γνωστούς και παλιούς εμπόρους της Κορίνθου, που διατηρούσε κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Κολιάτσου.

Η ίδια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον χώρο της μόδας, ενώ πολλές φορές συμμετείχε στον ελεύθερο της χρόνο και σε ραδιοφωνικές εκπομπές τοπικών μέσων.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Θλίψη στη Μάνη -Ο Λυκούργος αργοπεθαίνει

Ζήσε αλλιώς: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη

Αργύρης Πανταζάρας: «Νιώθω κάποια συγγένεια με τον Homo Universalis»

Keywords
Τυχαία Θέματα