«Έχω πάρει 10.000 ευρώ για εξώφυλλο»

Μια αποκάλυψη για ένα πολύ  μεγάλο χρηματικό πόσο που έχει λάβει για εξώφυλλο περιοδικού, έκανε το πρωί της Τετάρτης (17/11), γνωστό μοντέλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο λόγος για τη Νάταλι Θάνου η οποία μίλησε για την οικογένεια της, τη καριέρα της στο modeling και το τραγούδι, για τα tips διατροφής που ακολουθεί, αλλά αναφέρθηκε και σε περιστατικά ακραίου θαυμασμού που έχει βιώσει:

«Πέρασα μια δεκαετία με πολύ

καλά χρήματα στο modelling. Είχα πάρει 10.000 ευρώ για ένα εξώφυλλο. Δεν κάνω δίαιτες. Μια φορά το χρόνο κάνω το εξής: Για 7 ημέρες πίνω λεμονάδα με σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι για detox». είπε αρχικά και συμπλήρωσε.

«Σταμάτησα το τραγούδι γιατί γέννησα το γιο μου. Δε γινόταν να τραγουδάω βράδυ και το πρωί να έχω μωρό. Δε μου λείπει κάτι από το τραγούδι και τις εμφανίσεις, μόνο η δουλειά στο στούντιο. Ο γιος είναι 8 χρονών. Είναι ο απόλυτος έρωτας, ο λόγος ύπαρξής μου. Είμαστε μαζί με το σύζυγό μου, δεν έχουμε χωρίσει. Προέκυψε όπως όλες οι φήμες», συνέχιζε αναφέροντας πως υπάρχει ένας θαυμαστής που ακολουθεί τόσο την ίδια, όσο και μέλη από την οικογένεια από το 2007.

«Είναι ένας θαυμαστής μου που τώρα τον συμπαθώ. Από το 2007 κάνει ακραία πράγματα, αλλά απέκτησα και μία σχέση αφού είναι ταγμένος. Ακολουθεί τη μαμά μου, την αδελφή μου, μας μιλάει παντού. Κάποια στιγμή φοβόμουν, αλλά είναι cool», ολοκλήρωσε.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της:

Διαβάστε επίσης:Χριστίνα Παππά: «Το μετάνιωσα που έφυγα από την Ιταλία -Εδώ κάνουμε μια μικρή επιτυχία και καβαλάμε καλάμι»Συγκλονίζει η Ειρήνη Μουστάκα που πυροβολήθηκε στο Πολυτεχνείο: «Κράτησα τη σφαίρα που διαπέρασε το πρόσωπό μου»«Για ποιο λόγο να πάει η Μαρίνα Πατούλη στο J2US και να γίνει τηλεοπτικό σκουπίδι;»

Keywords
Τυχαία Θέματα