Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλεούδη: Σε τροχιά γάμου το ζευγάρι!

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλεούδη ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Το όμορφο ζευγάρι πρόκειται να επισημοποιήσει την αγάπη του τον Σεπτέμβριο, με τον γάμο του να προγραμματίζεται να γίνει τις πρώτες ημέρες του μήνα στην Αττική.

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλεούδη θα παντρευτούν και αυτή την περίοδο βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Όπως είχατε διαβάσει στο Fay’sbook.gr, ο ηθοποιός επισκέφτηκε πρόσφατα το ατελιέ του Ερωτόκριτου και έκανε πρόβα κοστουμιού.

Όσον αφορά στη Χρύσα Παπαλεούδη, σύμφωνα με το

ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη «Real Life», έχει βρει ήδη το νυφικό της και αυτές τις ημέρες ράβεται με την υπογραφή του σχεδιαστή Stylianos. Το ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει τον γάμο του σε στενό κύκλο και να γιορτάσει τον έρωτά του μόνο με τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα.

Ο Ευθύμης Ζηζάκης και η Χρύσα Παπαλεούδη γνωρίστηκαν το 2019 στη θεατρική παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας», έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι και περίπου έξι μήνες μετά αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Το καλοκαίρι του 2020 ένωσαν τις δυνάμεις τους ξανά, παρουσιάζοντας εκπομπή στην Κύπρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Efthimis Zisakis (@efthimis__zisakis)

«Καλοί μου άνθρωποι το 23′ θα γελάμε πιο δυνατά! Καλή χρονιά, υγεία, ειρήνη, φροντίδα, αγάπη και ανθρωπιά, όλα τα άλλα φτιάχνονται!!!», έγραψε ο Ευθύμης Ζησάκης στην πρώτη ανάρτηση που έκανε την πρώτη ημέρα του 2023, ποζάροντας στο πλευρό της μέλλουσας γυναίκα του.

Με το καλό!

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Στικούδη: Τραγούδησε στο J2US και αποθεώθηκε από το Twitter!

 J2US: Ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ είναι οι μεγάλοι νικητές!

 Ο Παράδεισος των Κυριών: Η οικογένεια που φέρνει τα πάνω κάτω στον «Παράδεισο»

Keywords
Τυχαία Θέματα