«Έγινα διάσημη στο Tik Tok ξαφνικά έχοντας μόνο 300 followers»

Από τις αρχές του 2020 που ο κορονοϊός έκανε την εμφάνισή του σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, το Tik Tok εκτοξεύτηκε. Λόγω των lockdown, ο κόσμος ήθελε να «σκοτώσει» την ώρα του και έτσι αυτή η εφαρμογή ήταν η ιδανική ωστέ να βοηθήσει, αφού το να βλέπουμε βιντεάκια μερικών δευτερολέπτων στο διαδίκτυο είναι άκρως κολλητικό.

Η life

coaching Κατερίνα Σαλακά, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τα βιντεάκια που ανεβάζει στο Tik Tok, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και εξήγησε πώς έγινε ξαφνικά διάσημη ενώ είχε στην αρχή μόλις 300 ακολούθους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάκης Ζαχαράτος την συμπεριέλαβε στις μιμήσεις του, γεγονός που την  συγκίνησε πολύ.

Όσα είπε η Κατερίνα Σαλάκα στην πρωινή εκπομπή του Mega

«Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι γίνεται γύρω μου. Μου στέλνουν πολλά μηνύματα και είμαι ευγνώμων. Οι άνθρωποι με ευχαριστούν γιατί προχώρησαν μπροστά και έχουν καλύτερη ψυχολογία.

Μία κοπέλα μου έγραψε ότι απέτυχε στις Πανελλήνιες και την ενθάρρυνα να δει τα πράγματα με μια άλλη ματιά. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μου έστειλε μήνυμα ότι τελικά πέρασε στη σχολή που ήθελε», είπε αρχικά η Κατερίνα Σαλακά.

Όσο για τον Τάκη Ζαχαράτο που τη μιμήθηκε, είπε στη συνέχεια: «Ένιωσα μία τεράστια συγκίνηση για τι μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου, τον θαυμάζω. Μου πήρε πολλά δευτερόλεπτα να καταλάβω τί γίνεται όταν άνοιξα το κινητό μου και ήταν το πρώτο βίντεο που ήρθε μπροστά μου. Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ αν αλλάξουν φιλοσοφία και να ζήσουν τη ζωή που ονειρεύομαι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η πρόταση από τον ANT1

Αιμίλιος Χειλάκης: «Όλοι αυτοί έχουν μπει στην προσωπική μου μαύρη λίστα»

Φαίη: «Είχα κάνει πρόταση στην Άννα Ζηρδέλη να είναι στην ομάδα μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα