Είκοσι χρόνια χωρίς την Νταϊάνα- Τα τελευταία της λόγια πριν ξεψυχήσει

Πριν από 20 χρόνια σαν σήμερα, στις 31 Αυγούστου 1997 στις 00.26′, η λιμουζίνα στην οποία επέβαινε η Νταϊάνα προσέκρουσε σε έναν πυλώνα της σήραγγας Αλμά στο Παρίσι. Ο θάνατος της “πριγκίπισσας του λαού” λίγες ώρες αργότερα θα προκαλούσε παγκόσμια συγκίνηση.

Οι θαυμαστές της Νταϊάνας σε όλο τον κόσμο τιμούν σήμερα την επέτειο του θανάτου της και τα ΜΜΕ έχουν πολλαπλασιάσει τον τελευταίο καιρό τις εκπομπές και τα αφιερώματα για την πάντα πολύ δημοφιλή πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Οι γιοι της Νταϊάνας τίμησαν χθες, παραμονή της

επετείου, τη μνήμη της μητέρας τους, το έργο της οποίας θέλουν να συνεχίσουν, ενώ μπουκέτα με λουλούδια είχαν γεμίσει την πρώην κατοικία της Νταϊάνας στο Λονδίνο. Ο Χάρι και ο Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ επισκέφθηκαν το απόγευμα υπό καταρρακτώδη βροχή τον λευκό κήπο στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον όπου η Νταϊάνα διέμενε επί 15 χρόνια στο Λονδίνο. Ο κήπος σχεδιάστηκε στη μνήμη της και φυτεύτηκε με λευκά λουλούδια, αγαπημένα της λαίδης Ντι. Αυτός ο προσωρινός χώρος μνήμης άνοιξε φέτος την Άνοιξη και θα παραμείνει ανοικτός και τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα στον Ant1news

Keywords
Τυχαία Θέματα