Ειρήνη Κολιδά για Αγγελόπουλο-Βαμβακούση: «Με το καλό και το μωράκι τους»

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση χτες το απόγευμα (25/9) παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων, ενώ ανάμεσά τους υπήρχαν και αρκετοί πρώην παίκτες του «Survivor».

Η Ειρήνη Κολιδά έδωσε το παρών στο μυστήριο και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα

είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

Στις φήμες εγκυμοσύνης αναφέρθηκε και ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος δήλωσε: «Νομίζω ότι έρχεται και το παιδάκι σύντομα, έτσι διέκρινα».

Η απάντηση της Δήμητρας Βαμβακούση για τις φήμες εγκυμοσύνης

Όταν η Δήμητρα Βαμβακούση ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της. Συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Το έχω ξαναπεί. Δε θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής. Όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μια γυναίκα πρέπει να σκέφτονται πρώτα: αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει τύχει, μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Οι πρώτες δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -«Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Λύγισε» μιλώντας για την απουσία της μητέρας του από τον γάμο του -Βίντεο

Γη της Ελιάς: Μαρίνα και Μάνος χωρίζουν! Πεθαίνει το μωρό τους

Keywords
Τυχαία Θέματα