Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες ότι θα παρουσιάσει το backstage του «The Voice»

Το «The Voice» βρίσκεται στον αέρα εδώ και περίπου έναν μήνα, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τα blind auditions. Στο τιμόνι του παρουσιαστή είναι ο Γιώργος Λιανός ενώ στην επιτροπή κάθονται γι’ ακόμα μια σεζόν ο Πάνος Μουζουράκης, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Με αφορμή τις συζητήσεις σχετικά με την παρουσίαση του backstage στα live, η εκπομπή «Breakfast@star» αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου

έχει δεχτεί πρόταση και αποτελεί την επικρατέστερη για να βρίσκεται στο backstage. Να θυμίσουμε πως την περσινή σεζόν σε αυτή τη θέση βρισκόταν η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Το πρωί της Πέμπτης 27/10, η πρωινή εκπομπή του Star παρουσίασε ένα βίντεο με την απάντηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου σχετικά με το «The Voice». Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί πρόταση και τη βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα.

«Ισχύει ότι υπάρχει τέτοια πρόταση αλλά δεν έχω κάτι να σου ανακοινώσω γενικά για τα επαγγελματικά μου γιατί είμαι σε φάση που ζυγίζω ότι θα κάνω το χειμώνα. Θα δείξει παιδιά είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, θα δείξει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση και για το «Survivor All Star»: «Και για το “Survivor All Star” είχα πρόταση».

Διαβάστε ακόμα:

 Ευθαλία Παπακώστα: «Έφυγα από ταινία μετά από σχόλιο σκηνοθέτη για το στήθος μου»

 Γιώργος Γρηγοριάδης: «Κόβεται» η εκπομπή «Πρώτο Δελτίο» – Οι πρώτες δηλώσεις του

 Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πρώτοι 11 παίκτες που υπέγραψαν!

Keywords
Τυχαία Θέματα