Εκλογές 2023: Ποιοι celebrities μπαίνουν και ποιοι μένουν εκτός Βουλής

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου ολοκληρώθηκαν, με τη Νέα Δημοκρατία να εκλέγεται πρώτο κόμμα με ποσοστό πάνω από 40% και τον ΣΥΡΙΖΑ να έπεται με πολύ μεγάλη διαφορά, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό λίγο πάνω από 20%.

Στην εκλογική αυτή μάχη μπήκαν και πολλά πρόσωπα του

καλλιτεχνικού κόσμου, που όλο αυτό το διάστημα έδωσαν τον αγώνα τους προκειμένου να καταφέρουν να μπουν στη Βουλή. Σε ποιους έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης οι πολίτες και ποιοι έμειναν εκτός;

Όπως αποκάλυψε το «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 22/5, πρόσωπα που δεν περιμέναμε να μπουν στη Βουλή, τελικά τα κατάφεραν λόγω του υψηλού ποσοστού που συγκέντρωσε η Νέα Δημοκρατία κι άλλα, που η είδοσό τους στη Βουλή θεωρούταν δεδομένη, τελικά έμειναν εκτός.

Ο Νίκος Φίλης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Κώστας Ζαχαριάδης είναι κάποια από τα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που θα μείνουν εκτός Κοινοβουλίου.

Όσον αφορά στους celebrities, ο Μάριος Αθανασίου, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Νόνη Δούνια, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο Μιθριδάτης, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Βαγγέλης Σερίφης έμειναν εκτός.

Από την άλλη, η Ράνια Θρασκιά, η Πόπη Τσαπανίδου, η Ραλλία Χρηστίδου, η Έλενα Ακρίτα εκλέχτηκαν κι έτσι μπαίνουν στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμα:

 Ράνια Τζίμα: Οι ευχές στην κόρη της κατά τη διάρκεια της εκπομπής των εκλογών

 Αλέξης Τσίπρας: «Εξαιρετικά αρνητικό το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ»

 Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο από την Ασπασία

Keywords
Τυχαία Θέματα