Έκπληξη! Γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε την ένταξη της στην «Μουρμούρα» μέσα από το Instagram!

Αδιαμφισβήτητα η τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των τηλεθεατών, αφού επιλέγουν να τους κάνει βραδινή παρέα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ωστόσο, μετά την είδηση της απόφασης της Δάφνης Λαμπρόγιαννη να αποχωρίσει από τη σειρά, έγινε πολύ λόγος για το ποια θα είναι η ηθοποιός που θα την αντικαταστήσει. Έπεσαν πολλά ονόματα στο τραπέζι και τελικά στον 6ο κύκλο της σειράς, το τηλεοπτικό ταίρι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη θα είναι η Κλέλια Ρένεση.

Οι

περιπέτειες των ζευγαριών της σειράς δεν κέρδισαν μόνο το ελληνικό κοινό, αλλά και το κυπριακό. Έτσι, από την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, οι ιθύνοντες του Alpha Κύπρου αποφάσισαν να βάλουν στην σειρά ένα εμβόλιμο κυπριακό ζευγάρι, το οποίο προστίθεται στο μοντάζ.

Το κυπριακό ζευγάρι υποδύεται ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία μάλιστα γράφει και το σενάριο. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ακόμα μια ηθοποιός θα κάνει την είσοδο της στο καστ της κυπριακής «Μουρμούρας». Αυτή δεν είναι άλλη από την ηθοποιό Μαριέλλα Σαββίδου, η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής (7/9) ανακοίνωσε το γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το λογότυπο της σειράς και έγραψε: «Ψιτ… ετοιμάζομαι να… μουρμουρήσω! Από τον Οκτώβριο στον @alphatvcyprus η Δήμητρα και ο Γιάννης έχουν πολλή μουρμούρα να ρίξουν στο σαλόνι, στην κουζίνα, στην κρεβατοκάμαρα, στο μπάνιο και όπου αλλού λάχει. #coming #μουρμουρα #mourmoura #μηναρχιζειςτηνμουρμουρα #ζευγαρι #tv #tvseries #σειρά».

Δείτε την ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαριέλλα Σαββίδου (@mariellasavvides) στις 7 Σεπ, 2018 στις 5:25 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Νεκρός στην Πεντέλη ο γιος υφυπουργού! Έπεσε από τον 3ο όροφο μεζονέτας

Keywords
Τυχαία Θέματα