Έκπληξη! Ο Alex Rodriguez ετοιμάζει concealer για άντρες!

Μπορεί η σχέση του Alex Rodriguez με την Jennifer Lopez να είναι παρελθόν, όμως ένα από τα πράγματα που σίγουρα έμαθε κοντά της και που, όπως φαίνεται, θα αξιοποιήσει δεόντως, είναι η beauty industry.

Λίγο καιρό αφότου η Lopez λάνσαρε την σειρά skincare JLo

Beauty, ο Rodriguez παίρνει τη σκυτάλη και με post στο Instagram ανακοινώνει το νέο του project, τη συνεργασία του με την εταιρεία Hims&Hers για τη δημιουργία ενός προϊόντος μακιγιάζ για άντρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod)

“Δουλεύοντας με την ομάδα της Hims&Hers, θέλησα να δημιουργήσω ένα προϊόν που έδινε λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζα κάθε μέρα. Συνειδητοποίησα πώς καθώς πήγαινα από meeting σε meeting χρειαζόμουν κάτι γρήγορο και εύκολο στην ρουτίνα μου για να καλύψω σπυράκια ή ερεθισμούς από το ξύρισμα.

Για αυτό είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι ένα νέο project με την Hims – το The Blur Stick είναι ένα βολικό concealer ειδικά σχεδιασμένο για άντρες ιδανικό για τις ατέλειες του δέρματος. Τσεκάρετέ το, πιστεύω πως θα εκπλαγείτε από το πόσο συχνά θα σας φανεί χρήσιμο”, έγραψε ο Rodriguez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod)


Πάντως και η ίδια η JLo σε συνέντευξή της τον Φεβρουάριο, είπε πως ο A-Rod είναι ένας από τους reviewers της σειράς της και μάλιστα έχει βρει και το αγαπημένο του προϊόν: “Ο Alex δοκίμασε τα πάντα. Λάτρεψε τη μάσκα και τώρα τσακωνόμαστε πάντα για αυτό το προϊόν γιατί δεν έχει βγει ακόμα στην παραγωγή”, είπε η star – άραγε πρόλαβε να πει τη γνώμη της για το concealer του;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Victoria Beckham: Αποκάλυψε την beauty κίνηση που της έμαθε η μαμά της από το… Δημοτικό!

Αυτά ακριβώς τα κραγιόν φόραγε η Jennifer Aniston στα Friends!

Το “Sock Bun” είναι το πιο εύκολο χτένισμα για το Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα