Εκθαμβωτική η Ζέτα Μακρυπούλια στο τρέιλερ του The Final4 – Βίντεο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται από τη νέα σεζόν να κάνει πιο λαμπερά τα βράδια των Κυριακών μας, παρουσιάζοντας το νέο talent show του ΑΝΤ1, “The Final 4”. Η παρουσιάστρια μας έδωσε μια ιδέα χθες με μια backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα του trailer…

View this post on Instagram

New season shooting for Ant1! @nikzik ———————————————————————————

@ant1tv @fipsterr #photoshooting #shooting #photo #newseason #comingsoon #backstage

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on Jul 23, 2019 at 8:22am PDT

Το επίσημο trailer του The Final4 για τις οντισιόν κυκλοφόρησε και η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια εκδοχή της που μας είχε λείψει, καλεί τους υποψήφιους τραγουδιστές να αναμετρηθούν με τους καλύτερους…

“The Final 4”, ο απολυτός διαγωνισμός τραγουδιού ξεκινά! Τέσσερις φιναλίστ θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την θέση τους! Αντιμετώπισε τους! Φτάσε στην κορυφή, εξασφάλισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και κέρδισε 50.000 ευρώ μετρητά! Αντέχεις την πρόκληση;», αναφέρει στο τρέιλερ η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε το τρέιλερ:

Το «The Final Four» διαφέρει από από τους υπόλοιπους μουσικούς διαγωνισμούς στο σημείο ότι δεν διεξάγονται καθόλου οντισιόν. Το παιχνίδι ξεκινά με τέσσερις φιναλίστ και κάθε επεισόδιο αποτελείται από δύο γύρους.

Στον πρώτο γύρο οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν μπροστά στο κοινό και τους κριτές. Η κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας, καλείται να αποφασίσει ομόφωνα την τύχη κάθε συμμετέχοντα.

Εάν μία φωνή λάβει «ναι» από όλους τους κριτές, τότε προχωρά στον επόμενο γύρο του επεισοδίου. Οι συμμετέχοντες που προκρίνονται στην επόμενη φάση διαγωνίζονται με έναν από τους τέσσερις φιναλίστ που θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη θέση τους.

Κάθε μονομαχία κι ένας τελικός. Μετά από κάθε αναμέτρηση το κοινό στο στούντιο ψηφίζει και αποφασίζει ποιος από τους δύο τραγουδιστές θα συνεχίσει στο διαγωνισμό. Ο νικητής ασφαλίζει τη θέση του για το υπόλοιπο της βραδιάς και δεν μπορεί να προκληθεί από κανέναν μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

Ο νικητής του ελληνικού «The Final Four» θα κερδίσει 50.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Άντα Λιβιτσάνου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και γιορτάζει τα γενέθλια της με την καλύτερη παρέα!

Μαντώ Γαστεράτου: Μοιράστηκε βίντεο με σέξι χορογραφία στο pole dancing!

Ο Μαρίνος Κόνσολος ποζάρει γυμνός!

Keywords
Τυχαία Θέματα