Εκτός Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή – Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό: «Είμαι σε σοκ»

Απούσα από τη σημερινή εκπομπή του Happy Day ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως κάθε πρωί, υποβλήθηκε στο καθιερωμένο rapid test έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού, το οποίο βγήκε θετικό. Η ίδια έκανε ακόμα ένα τεστ που ήταν εξίσου θετικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι της προκειμένου να μπει σε καραντίνα.

Στην

έναρξη του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και μίλησε στους συνεργάτες της γι’ αυτό που συνέβη, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ.

«Παιδιά μου καλημέρα! Δεν έχω εικόνα γιατί κοιμούνται τα παιδάκια μου αλλά είμαι σε κατάσταση σοκ! Το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί. Ειδικά, όταν έχεις γλιτώσει και έχεις περάσει μεταξύ συμπληγάδων τόσο καιρό, δεν φαντάζεσαι ότι θα κολλήσεις.

Ήμασταν στο σημείο που μας κάνουν τα τεστ οι νοσηλεύτριες και περιμένω να μου πουν, όπως κάθε φορά εδώ και δύο χρόνια, να περάσω μέσα γιατί είμαι αρνητική. Έρχεται με ένα φοβισμένο ύφος η νοσοκόμα και μου λέει ότι μάλλον το τεστ βγαίνει θετικό κι αν γίνεται να κάνουμε ακόμα ένα.

Βγήκα θετική και στο δεύτερο rapid και θα κάνω και το μοριακό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα. Είμαι διπλά εμβολιασμένη. Την τρίτη δόση θα την έκανα τέλος Γενάρη. Σημασία έχει να το περάσουμε ήπια και τα παιδάκια μου δεν θα πάνε σχολείο γιατί είναι μικρούλια και δεν έχουν εμβολιαστεί», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Έκοψε βασιλόπιτα στο πλατό της εκπομπής της -Η φωτογραφία με τους συνεργάτες της

 Survivor: Η αντίδραση της Μυριέλλας Κουρεντή όταν είδε όσα γράφονται για εκείνη και τον Κατσαούνη στα social media

 Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν με απασχολεί η γνώμη των ανθρώπων που μπορεί να έχουν εμπάθεια και ζήλια»

Keywords
Τυχαία Θέματα