Ελευθερία Ελευθερίου: Η αποκάλυψη για το «Survivor All Star» -«Θα έμπαινα από την αρχή, αλλά…»

Την Ελευθερία Ελευθερίου συνάντησαν η κάμερα του «Πρωινού μας» και η Σοφία Ραυτοπούλου, έξω από το γυμναστήριο που κάνει τις προπονήσεις της.

Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για ακόμη μια φορά αν τελικά θα συμμετάσχει στο «Survivor All Star», ωστόσο δεν έδωσε κάποια ξεκάθαρη απάντηση.  Αντιθέτως, άφησε ερωτηματικά…

«Δεν ξέρω αν θα μπω. Ισχύει ότι θα έμπαινα από την αρχή. Ήμασταν σε προχωρημένο στάδιο και ήταν να γίνει. Έγιναν

κάποιες αλλαγές, γενικά είναι και κάποιες υποχρεώσεις με τη δουλειά μου και την δισκογραφία, που τρέχουν πίσω. Είμαι σε μια πολύ μεταβατική φάση», αποκάλυψε αρχικά.

Σε ποια ομάδα θα ήθελε να ενταχθεί αν συμμετείχε στο παιχνίδι; «Αν έμπαινα θα ήθελα να ήμουν στους Μπλε και ας έχανα, διασκεδάζουν λίγο πιο πολύ», παραδέχτηκε στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τέλος, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο. «Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, έχω επιλέξει πολλά χρόνια να μην το κάνω αυτό», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Τι είχε δηλώσει η Καρολίνα Καλύβα για τη φημολογούμενη σχέση Πρίαμου-Ελευθερίου;

«Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά. Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται», είχε πει στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι επίσημο! Η Φαίη αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει τα live του «The Voice»!

Φαίη! Η βιντεοκλήση -έκπληξη της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του «Πρωινού μας»!

Καρολίνα Καλύβα: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο -«Το ήξεραν όλοι στην ομάδα -Έλαμψε με το μήνυμά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα