Έλενα Ακρίτα: “Το να βγαίνει ο κάθε πικραμένος και να λέει μια ιστορία ενδεχομένως από το κεφαλάκι του…”

Η Έλενα Ακρίτα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον λογαριασμό της στο Facebook και συχνά μέσω των αναρτήσεων της παίρνει θέση για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Χθες, με δημοσίευση στο προφίλ της έστειλε το δικό της μήνυμα για τις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες και αφορούν σε σεξουαλικές παρενοχήσεις και άλλες κακοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, τόνισε: “Για να μην το εξευτελίσουμε, οι καταγγελίες #metoo πρέπει να έχουν δυο επώνυμα: του θύματος και του θύτη. Το να βγαίνει ο κάθε πικραμένος και να λέει μια ιστορία ενδεχομένως από το κεφαλάκι του, είναι έλλειψη σεβασμού προς τους

καταγγέλλοντες. Το λιγότερο. Μαζέψτε λοιπόν μερικοί αυτά ‘δεν αναφέρω ποιος με παρενόχλησε αλλά ξέρει αυτός’ για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που αποζητάτε. Το #metoo δεν είναι γκόσιπ, κατινιά κι αυτοπροβολή. Είναι η επίπονη και γενναία κατάθεση ενός θύματος που καταγγέλλει με ονοματεπώνυμο τον κακοποιητή του. Επίσης ας αφήσουμε τους νεκρούς στην ησυχία τους. Είναι τουλάχιστον χυδαίο να τους επικαλούμαστε αφού δεν μπορούν να απαντήσουν”.

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Διαβάστε ακόμη:

The Voice: Η αντίδραση του Μουζουράκη στην εμφάνιση παίκτριας-“Είναι της μόδας όλο αυτό αλλά…”

Ο Γιώργος Λιβάνης απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη του Survivor! 

Η Κάτια Ταραμπανκό αποκάλυψε πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της!

Keywords
Τυχαία Θέματα