Έλενα Κρεμλίδου: «Το σκέφτομαι πολύ να ανοίξω λογαριασμό στο OnlyFans»

Μέσω ενός βίντεο που ανέβασε πριν από λίγες μέρες στο κανάλι της στο YouTube, η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε ότι σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί περαιτέρω στα social media και να ανοίξει λογαριασμό και στη δημοφιλή πλατφόρμα OnlyFans.

Η γνωστή instagrammer είχε καλεσμένο στο κανάλι της τον Διονύση Ατζαράκη και αφιέρωσαν μερικά λεπτά σε μία συζήτηση για τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Στην ερώτηση για το αν θα έφτιαχνε λογαριασμό στο OnlyFans,

η πρώην παίκτρια του «Survivor» απάντησε στον καλεσμένο της: «Το συζητάω πάρα πολύ, αλλά όχι γυμνό. Το κάνω ήδη στο Instagram τζάμπα, γιατί όχι και να πληρώνομαι.

Είναι… ρετσινιά το Onlyfans. Θα ανεβάζω καινούργιες φωτογραφίσεις. Δεν ξέρω, το σκέφτομαι πολύ, αφού το έκανα για το Playboy και χωρίς να πληρωθώ».

Τι είναι το OnlyFans;

To OnlyFans είναι μία συνδρομητική πλατφόρμα περιεχομένου, που από την περίοδο της πανδημίας και ύστερα απέκτησε μεγάλη απήχηση στους χρήστες του διαδικτύου.

Συνήθως, το περιεχόμενο αποτελείται από πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο, τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες, το κοινό των οποίων πληρώνει κάποιο χρηματικό ποσό για να μπορεί να έχει πρόσβαση στο προφίλ του εκάστοτε μέλους.

Δείτε όσα είπε η Έλενα Κρεμλίδου μετά το 160 λεπτό στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μπεζάν -Δημήτρης Παππάς: Βόλτα με την κόρη τους και την Χριστίνα Παππά -Φωτογραφίες

Γιώργος Τσαλίκης: Δύσκολες στιγμές για τον τραγουδιστή -«Θα μας λείψεις»

Survivor All Star: Σαλταφερίδου κατά Βασάλου -«Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα