Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Ρομαντική έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan είναι ζευγάρι και, μάλιστα, πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους από τα φώτα της δημοσιότητας! Η τραγουδίστρια και ο dj μετρούν αρκετούς μήνες κοινής πορείας ενώ εδώ και λίγο καιρό μοιράζονται την ίδια στέγη. Οι δυο τους – πέρα από σύντροφοι – είναι και συνεργάτες, μιας και φτιάχνουν μαζί τα τραγούδια της Έλενας Τσαγκρινού.

«Είναι ο παραγωγός μου, είναι ο άνθρωπός μου, είναι πολλά πράγματα. Βγάζουμε μαζί το καινούργιο μου τραγούδι», είχε αναφέρει η Έλενα Τσαγκρινού σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

Από την άλλη, ο Dj Stephan είχε πει για τη σύντροφό

του: «Αυτό που ξεχώρισα στην Έλενα είναι σίγουρα ο χαρακτήρας της. Η Έλενα έχει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Δεν τη ζηλεύω καθόλου. Πιστεύω πολύ σε εκείνη, προσπαθούμε για το καλύτερο και θέλω το καλύτερο για εκείνη. Συνέχεια μου ζητάει τη συμβουλή μου για το τι θα φορέσει όπως και εγώ. Μένουμε ήδη μαζί».

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Έλενα Τσαγκρινού και τον Dj Stephan κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους. Οι δυο τους απόλαυσαν το ρομαντικό γεύμα τους στα νότια προάστια ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι είναι full in love!

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Μικαέλα Φωτειάδη – Γιάννης Μπορμπόκης: Ο γιος τους επέστρεψε στο σπίτι μετά το χειρουργείο

 Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Βίωσα λεκτική κακοποίηση σε σχέση μου, βασανιζόμουν»

 Μικαέλα Φωτειάδη – Γιάννης Μπορμπόκης: Ο γιος τους επέστρεψε στο σπίτι μετά το χειρουργείο

Keywords
Τυχαία Θέματα