Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψαν στον αέρα του Star αν συνεχίσουν την επόμενη σεζόν

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν φέτος να παρουσιάζουν την πρωινή εκπομπή του Star. Και μπορεί όλο αυτό το διάστημα να μη γνώριζε κανείς αν το ζευγάρι θα συνεχίσει και του χρόνου στο τιμόνι της παρουσίασης του «Breakfast@Star», όμως η απάντηση ήρθε το πρωί της Παρασκευής 2/6 από τους ίδιους.

Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν στους τηλεθατές πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το κανάλι και συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν.

Όσα είπε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στον αέρα

«Η υπογραφή έπεσε.

Ευχαριστούμε! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι μια δικαίωση για εμάς γιατί το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους να συνεχίζονται και να θες να κάνεις κάτι καλύτερο. Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ, είμαστε μια παρέα που προσπαθεί για το καλύτερο», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

Τότε, η Ελένη Χατζίδου με τη σειρά της είπε: «1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Θα πούμε στην Μελίτα ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της την τηλεόραση και του χρόνου. Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο. Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ».

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι που μας εμπιστεύεται και μας δείχνει το μπράβο του και μας τιμά. Είναι πολύ συγκινητικό, έχουμε ακούσει πολλά αλλά έχουμε γερά στομάχια», συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Πότε επιστρέφει στην εκπομπή του

Ζήνα Κουτσελίνη: «Καθάριζα τουαλέτες, ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα»

Marseaux: Η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της στα 17 της -«Είχα έναν υποστηρικτή και τον έχασα»

Keywords
Τυχαία Θέματα