Ελένη Χατζίδου: «Φίλησα ένα ωραίο παιδί από τη Λαμία» -Η αντίδραση του Ετεοκλή Παύλου

Το πρωί της Πέμπτης (2/2), η ομάδα του «Breakfast@Star» σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε χτες ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις ερωτικές σκηνές

Με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού, η Ελένη Χατζίδου περιέγραψε το φιλί που αντάλλαξε στο παρελθόν με ένα μοντέλο, ο οποίους πρωταγωνιστούσε σε ένα από τα videoclip της.

«Έχω κάνει videoclip με ένα παλικάρι… δεν θυμάμαι ποιο τραγούδι ήταν. Πρώτη φορά φίλησα στα χείλη κάποιον. Ήμουν ελεύθερη, βέβαια. Δεν θα το ‘κανα να ξέρετε, εάν

ήμουν σε σχέση, αλλά είχα τρελαθεί τότε», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Ένα ωραίο παιδί από τη Λαμία, ο Γιώργος. Εγώ τον διάλεξα. Βεβαίως, αν θέλουμε, διαλέγουμε», συνέχισε την περιγραφή της η τραγουδίστρια.

«Τι έκανες; Ποιον φίλησες; Ποια Λαμία; Χαιρετίσματα στη Λαμία, τι μας έκανε σήμερα; Εγώ είμαι απ’ τη Θήβα», είπε χαριτολογώντας ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου.

«Το σενάριο ήταν του σκηνοθέτη αλλά το φιλί αν ήθελα δεν το έκανα. Αλλά λέω: γιατί; Ταιριάζει στο βίντεο κλιπ, το έντυνε πολύ ωραία αυτή η εικόνα», εξήγησε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου, προκαλώντας τα χιουμοριστικά σχόλια της ομάδας της εκπομπής.

«Ωραία, να το πάμε τηλεοπτικά. Και γιατί δεν προχώρησε αυτό; Γιατί δεν ευδοκίμησε;», τη ρώτησε στη συνέχεια με νόημα ο αγαπημένος της.

«Όχι, καλέ. Ο Χριστός κι η Παναγία», του απάντησε η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγο να της λέει: «Να το διευκρινίζουμε, γιατί ακούει και η μανούλα μου, η πεθερά σου».

Διαβάστε επίσης:

Ζήνα Κουτσελίνη: «Έστειλα μήνυμα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη γέννηση του γιου της»

Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία των ηθοποιών στο Σύνταγμα -Φωτογραφίες

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για τη συμφωνία της παραγωγής του Survivor με τους παίκτες

Keywords
Τυχαία Θέματα